Több, mint egy átlagos fotóstúdió.

Mivel mi magunk is fotósok vagyunk, ezért célunk, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. A Dx Fotó Stúdió egy olyan családias hangulatú fotós műterem, mely Győrben elsőként nyílt azzal a céllal, hogy kiszolgálja az amatőr és profi fotósok igényeit.

Kellemes környezettel, emberközeli bájával, folyamatos segítséget nyújtó, hozzáértő asszisztenciával tökéletes alkotó környezetet kínál mind az alkotó kedvű fotósok, mind modelljeik számára.

A műterem elegáns, de mégis barátságos, meleg környezetet nyújt, az ablakok teljes mértékben sötétítettek, ezért az sem okoz, gondot, ha hosszú záridős fotózásra készülsz.

Szakmai asszisztencia

Ha kezdő vagy és segítség kell a lámpák beállításához, segítünk, hogy a stúdióbérlés számodra is meghozza a sikert; ha profi vagy, hagyunk, hogy nyugodtan kiéld a kreativitásodat a fotózás terén.

A szakmai segítség nap minden percében igénybe vehető, ennek külön díjazása nincs, a szolgáltatás benne foglaltatik a bérleti díjban.

Segítség lehet a munkádhoz, hogy a műteremben ingyen ­wifi-hozzáférést biztosítunk.

Technikai felszereltség

Vakuk: 12 darab, a Photoking által forgalmazott vaku, mennyezeti sínrendszeren felfüggesztve.

Fényformálók: Beauty Dish-­ek, softboxok, oktaboxok, fényutcák, stipboxok és minden, amit el tudsz képzelniFolyamatos fényű lámpák: LED-panelek, körfény

Állványok: CAMBO stúdióállvány, boom állvány, stúdióállványok

Hátterek: 17 féle különböző papír háttér, 3 db műanyag háttér, textil háttér, illetve különböző hatású épített háttérpanelekből álló kínálatunkból válogathatnak a fotósok

Egyéb extrák: füstgép.

Parkolás

Stúdiónk könnyen megközelíthető, az utcában bőven van parkolóhely, de az udvarban is rendelkezésre áll 4 db privát parkoló. (Parkolási díj nincs.)

Nyitva tartás

A Dx FotóStúdió­nak nincs nyitvatartási ideje, azért, hogy előzetes bejelentkezés alapján bármikor tudjuk fogadni a vendégeket, a hét minden napján. A rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést és a pontos befejezést.

Bérléssel kapcsolatos egyéb információk

Az időpontot első alkalommal csak telefonon lehet foglalni. A lemondási díj a lefoglalt időszakra jutó bérleti díj fele. A lefoglalt időpontot be kell tartani, pontos kezdést és pontos befejezést kérünk. A stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja, a modellekért és azok családtagjaiért a fotós tartozik felelősséggel. 

Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra. A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék használatát és az asszisztenciát, ha igény van rá. Külön díjat kizárólag az elszennyeződött papír háttér és tönkretett berendezés miatt kell fizetni.

A bérleti díj rendezése a bérlést követően történik.